Pöytävalaisimet - Trio | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Pöytävalaisimet - Trio

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kätevä työvalo tai tunnelmanluoja. Tutustu valikoimaamme!


Pöytävalaisin viimeistelee kotisi valaistuksen ja on piste iin päällä. Se on helppo siirtää paikasta toiseen ja yleensä pöytälamppu asetetaan yöpöydälle, kirjoituspöydälle tai eteisen lipastolle. Jokainen päättää itse sille sopivimman paikan. Jokaisessa kodissa on varmasti tarvetta tällaiselle valaistukselle. Pöytälamppu yöpöydälle voi olla herkkä tunnelmanluoja tai tärkeä työskentelyvalo, jonka valossa näet lukea, kirjoittaa tai opiskella. 


Pöytälamppu ei ole pelkkä valaisin, vaan se myös täydentää kotisi sisustusta. Valikoimastamme löydät laajan ja monipuolisen kattauksen erilaisia värejä, tyylejä, muotoiluja ja ominaisuuksia. 


LED-pöytävalaisin


LED-pöytävalaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämän lampun valossa työskentely on mukavaa ja helppoa, kun silmiä ei tarvitse siristellä. LED-lamppu sopii työ- tai kirjoituspöydälle. 


Valikoimastamme löytyvät LED-pöytävalaisimet myös perheen pienimmille. Lasten lampuissa on käytetty mielikuvitusta, värejä ja näkyypä niissä seikkailevan myös tunnettuja piirroshahmoja. Lasten pöytävalaisin sijoitetaan yleensä joko kirjoituspöydälle työskentelyvaloksi tai yöpöydälle tunnelmanluojaksi. 


Pöytävalaisin viimeistelee kotisi valaistuksen


Pöytälamppu klipsillä antaa työskentelyvaloa ja se on helppo sijoittaa haastavimpiin kohtiin. Jos vaikka työpöytä on täynnä tai haluat kiinnittää lampun hyllyyn, silloin tämä on erinomainen vaihtoehto. Himmennettävä pöytävalaisin on monikäyttöinen, koska voit säätää valon määrää tilanteen mukaan. Siksi se sopii niin työskentelyvaloksi kuin tunnelmanluojaksi. Näin et tarvitse useampaa valaisinta, kun yksi pöytävalaisin valaisee sopivasti kaikissa tilanteissa. 


Pöytävalaisin paristolla on hyvä olla jokaisessa kodissa ylimääräisenä valonlähteenä. Se on erittäin hyödyllinen esimerkiksi sähkökatkojen aikana tai sen voi viedä vaikka mökille. Puiset pöytävalaisimet ovat muotoilultaan kauniita ja luovat ympärilleen ihanaa tunnelmaa. Jos kaipaat kotiisi puolestaan menneiden aikojen tunnelmaa ja historian havinaa, tutustu silloin rustiikkiset pöytävalaisimet tai vintage-pöytävalaisimet. Ne sopivat myös modernimpaan kotiin tarkkaan harkittuna yksityiskohtana. 


Moderni pöytävalaisin


Jos haluat nykyaikaisen pöytävalaisimen, silloin yksi vaihtoehto on pöytävalaisin musta. Musta pöytävalaisin on huippusuosittu. Myös laavalamppu on moderni pöytävalaisin ja vie valaistuksen uusiin sfääreihin. Sen tarkkailussa on jotain hypnoottista ja maagista. Laavalampun seuralla voi olla jopa rauhoittava vaikutus. Himalajan suolalamppu luo ympärilleen harmonista ja rauhoittavaa valaistusta. Sen valo on ihanan pehmeä ja muistuttaa takkatulen lämpöä. Suolalamppua käytetään puhdistamaan sisäilmaa, koska sillä uskotaan olevan samanlainen puhdistava ja rauhoittava vaikutus kuin meri-ilmalla. 


Suolalampun ilmaa puhdistava vaikutus perustuu negatiiviseen sähkövaraukseen. Se vapauttaa negatiivisia ioneita, jotka neutralisoivat sisäilman sähkölaitteista tulevat ja pölyn positiiviset ionit. Suolalamppu on täydellinen valaisin yöpöydälle tai olohuoneeseen. Valikoimastamme löydät myös yövalot, jotka luovat turvallisuuden tunnetta pimeyden keskelle. Tutustu myös keraamisiin pöytävalaisimiin, joista löydät taatusti upean palan kotisi sisustukseen. Nämä design-pöytävalaisimet herättävät ihastusta upealla muotoilullaan. Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme ovat saatavilla nämä upeat pöytälamput netistä! Tutustu ja löydä paras pöytävalaisin kotiisi.


Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i