Ulkovalot & LED-pihavalot alennuksessa | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän
Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Ulkovalot

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Toteuta unelmiesi pihavalaistus. Hyödynnä tarjouksemme!


Ulkovalaistus on tärkeä osa kotisi valaistusta, sillä se tuo turvallisuuden tunnetta ja valaisee kulkureitit ja puutarhan. Ulkovalaistuksella voit myös korostaa piha-alueen upeimpia kohtia. Myös vieraasi huomaavat valaistuksen tullessaan luoksesi. Piha-alueen valaistus, ulkovalot terassille tai puutarhaan kiinnittävät takuulla huomion, minkä lisäksi valaistus luo tunnelmaa. Ulkovalaistuksessa mahdollisuudet ovat rajattomat ja vaihtoehtoja on paljon. Kannattaa miettiä, millaista valaistusta kaipaat ja millaiset ovat tarpeesi. 


Meiltä löydät ulkovalot edullisesti nyt myös tarjoushintaan. Haluamme auttaa sinua toteuttamaan piha-alueen valaistuksen ja toivomme, että se ei jää ainakaan hinnasta kiinni. Tarjouksesta löydät valaisimet, joissa laatu on sama, mutta hinta on edullisempi.  Löydät varmasti visioosi sopivat ulkovalot pihalle hyödyntämällä tarjouksiamme. 


Ulkovalot pihalle


Ulkovalot liiketunnistimella ovat erityisen suositut pihavalot erikoistarjouksessa. Valikoimastamme löydät myös erilaiset puutarhavalaisimet kuten myös aurinkokennopihavalot. Ulkovalot aurinkoenergialla auttavat säästämään energiaa, mikä näkyy sähkölaskussasi. Luonto ja kukkarosi kiittävät. Aurinkokennopihavalot ovat todella suosittuja. Valikoimastamme löydät aurinkokennovalonheittimet, -valaisimet, -talonnumerot, -puutarhavalot anturilla ja -seinävalaisimet. Näiden joukosta löydät näyttävät ulkovalot edullisesti. 


Ulkovalot seinään


Seinävalot valaisevat tehokkaasti ja siksi kannattaa sijoittaa seinävalaisin terassille. Löydät erilaiset seinävalot edullisesti ulkokäyttöön valikoimastamme. Ulkovalot terassille luovat tunnelmaa etenkin vuoden pimeimpään aikaan, myös koristevalot terassille on hyvä vaihtoehto. 


LED-pihavalot


Sinun kannattaa harkita LED-ulkovalaisimia, mikäli haluat säästää energiaa, etkä jostain syystä halua aurinkokennovalaisimia. LED-teknologia mahdollistaa, että LED-valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja säästää energiaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja usein ja säästät sähkölaskussasi. 


LED-valaisimissa on paljon vaihtoehtoja: LED-valonheittimet, LED-puutarhavalaisimet, LED-seinävalaisimet, LED-ajotievalot ja LED-katuvalot, LED-puutarhavalot anturilla, LED-kattovalaisimet, LED-talonumerot ja LED-riippuvalaisimet. LED-valot ulos ovat haluttuja ja niitä käytetään terassin tai piha-alueen valoina. Kyseessä voi olla ulkovalot pylväsvalaisin, ulkovalot terassille tai ulkovalot pihalle.

 

Ulkospottivalot


Spottivaloja eli kohdevalaisimia voi käyttää myös ulkona. Ulkokäyttöön suunnitellut ulkospottivalot auttavat korostamaan puutarhasi upeimpia kohtia. Useimmiten ulkokohdevaloilla on sauvanmuotoinen muotoilu, jossa on yhdessä päässä piikki ja toisessa valo. Piikki laitetaan maahan. Kuten muutkin ulkovalomme, ne on suunniteltu vedenpitäviksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia valoista sateisella säällä.


Hanki unelmiesi pihavalaistus tarjoushintaan meiltä!


Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.