Puutarhavalaisimet - Redo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

Puutarhavalaisimet - Redo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kaikki valaisimet ja koristevalot puutarhaan, terassille tai parvekkeelle täältä. Katso!


Onko sinulla puutarha, terassi tai parveke, joka kaipaa kaunista valaistusta tai uutta ilmettä? Meillä on laaja ja monipuolinen valikoima.


Valikoimamme kattaa LED-puutarhavalaisimet, puutarhavalaisimet aurinkokenno ja puutarhavalaisimet anturilla. Meiltä löydät myös koristevalot. Valitse valot tilan ja tarpeesi mukaan ja suunnittele valaistus etukäteen. 


Puutarhavalaisimet


Puutarhavalaisin tuo valoa puutarhaasi. Voit myös toteuttaa näyttävän valaistuksen kohdentamalla valon johonkin tiettyyn puuhun tai kasviin tai ripustamalla kauniit valoketjut. Joihinkin pihoihin liiketunnistimella syttyvä valaistus on riittävä. Suosittelemme hankkimaan puutarhavalaisimet anturilla pihaan, jossa et vietä paljoa aikaa, vaan käytät sitä enemmänkin läpikulkuun. Anturi havaitsee liikkeen, jolloin valo syttyy automaattisesti. Hetken päästä valo sammuu, kun liikettä ei enää ole. 


Puutarhavalaisimet aurinkokenno saa virtaa suoraan auringosta. Tällöin energiansäästö on huomattava, kun sähköä ei kulu ollenkaan. Näissä valaisimissa on myös mahdollisuus valita LED-puutarhavalaisimet, jotka tekevät lampusta erittäin pitkäikäisen. LED-valot säästävät energiaa. Lisäksi valikoimassamme ovat aurinkokennovalaisimet anturilla. Näillä puutarhavalaisimilla voit luoda sopivan kokonaisuuden juuri sinun puutarhaasi. 


Valoketjut puutarhaan


Nykyisin saatavilla on valoketju puutarhaan eli ulkovalosarja, joka tuo puutarhaan tunnelmaa ja uudenlaisen ilmeen. Näissä on myös erilaisia vaihtoehtoja. Valosarja terassille tai parvekkeelle on myös näyttävä ratkaisu. Valittavana on valosarja ulkokäyttöön, joissa vaihtoehtoina värillinen valoketju, LED-valoketju tai valosarja aurinkokenno. Monivärinen valoketju tuo värien loiston ja ilotulituksen puutarhaasi. 


Erityisen suosittu on hehkulamppuvalosarja, joita meillä on valikoimassa monia erilaisia. Hehkulamppuvalosarjassa polttimot muistuttavat perinteistä hehkulamppua, mutta voit valita ne LED-polttimoilla. LED-teknologia säästää energiaa. Lisäksi on olemassa valoketju ulos aurinkokenno, jolloin valoketju saa virran suoraan auringosta, eikä sähköä tarvita. Valosarja ulos tuo tunnelmaa ja vain mielikuvitus on rajana sen käytössä. Valitse itsellesi mieluisin malli ja väri! 


Valoketjun pituus ja kiinnitys


Muista myös valoketjun pituus, sillä saatavilla on eri pituuksia. 10–15 metriä on jo pitkä valosarja. Jos pituus ei riitä sellaisenaan, harkitse useamman valoketjun ostoa. Jos olet epävarma pituudesta, kannattaa suunnitella valojen tarkka paikka ja mitata. 


Valoketjun kiinnitys on yleensä helppo homma. Jos koukut löytyvät valmiina, laita vain valoketju niihin roikkumaan. Valosarja ulos voidaan laittaa myös spiraalina kaiteeseen, jolloin koukkuja ei tarvita. Voit myös laittaa koukut poravaralla ja kiinnittää ulkovalosarja niihin. Jos sinulla on lasitettu parveke, voit silloin hankkia imukuppikoukut. Laita imukuppikoukut lasitetun parvekkeen yläreunaan ja saat valoketjun hienosti esille. Tutustu valikoimaamme ja toteuta unelmiesi puutarhavalaistus!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i