Seinävalaisimet - Emithor | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Seinävalaisimet - Emithor

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Edulliset ja laadukkaat seinävalaisimet ulos. Tutustu valikoimaamme!


Yksi perusvalotyypeistä on seinävalaistus ulkokäyttöön ja sisälle. Esittelemme nyt ulkovalaisimet seinään. On olemassa yllättävän paljon erilaisia valaistusvaihtoehtoja, kun mietit ulkovalaistusta puutarhaan, terassille tai piha-alueelle. Ulkoseinävalaisimet on suunniteltu nimenomaan ulkokäyttöön. Etenkin Suomen ankarissa sääolosuhteissa ulkovalaisimelta vaaditaan paljon. Juuri siihen valikoimamme seinävalaisimet ulkokäyttöön on tarkoitettu. Ne ovat vedenkestäviä. 


Sinun on vain huolehdittava, että seinävalaisinasennus on hoidettu asianmukaisesti ja että seinävalaisin taloon on kiinnitetty tukevasti. Seinävalaisin asennuskorkeus kannattaa katsoa tarkkaan. On hyvä tehdä valaistussuunnitelma, johon kirjaat, mitä valaisimia tarvitset ja mihin kohtaan. Pihavalaistus on tärkeä, sillä se tuo turvallisuutta ulkoalueella liikkumiseen. Ulkovalaistus on tarpeellinen etenkin pimeään vuodenaikaan.


Seinävalaisin liiketunnistimella


Yksi suosituimmista seinävalaisintyypeistä on seinävalaisin liiketunnistimella. Kyseessä on tunnistinvalaisin, jossa valo syttyy automaattisesti havaittuaan liikettä. Se on erittäin suosittu portaikkoon ja jopa piha-alueelle, sillä se on käytössä erittäin miellyttävä ja säästää myös energiaa. Tunnistinvalaisin sammuu automaattisesti, kun liikettä ei enää ole.


Seinävalaisin aurinkokennolla


Terassillesi kannattaa harkita seinävalaisin aurinkokennolla, joka latautuu päivän aikana ja antaa valoa yöllä. Nämä seinävalaisimet ovat tyylikkäitä ja voit helposti yhdistää ne terassisi tyyliin. Lisäksi ne säästävät energiaa.

 

Seinävalaisin LED-valolla


Moni päätyy valitsemaan LED-valot, sillä LED on pitkäikäinen, energiaa säästävä ja tehokas. LED-seinävalaisimet ulos löydät laajasta valikoimastamme. 


Tästä esimerkkeinä vaikkapa seinävalaisin lyhty tai seinävalaisin lasikupu, jossa valo loistaa kauniin kuvun läpi. Seinävalaisin design-malleissamme erityisesti muotoilu on otettu huomioon. Valitse LED-seinävalaisimet ulos, kun haluat tehokasta, mutta silti energiaa säästävää valaistusta, tyylistä tinkimättä. 


Seinävalaisin epäsuora valo


Epäsuora valo heijastuu pinnalta ilman, että itse valonlähde näkyy. Tämä luo miellyttävän valaistuksen, joka ei häikäise silmiä. Ota tämä ominaisuus huomioon suunnitellessasi valaistusta. Epäsuoran valon avulla on mahdollista luoda näyttäviä valaistusratkaisuja.  


Tutustu upeisiin ulkoseinävalaisimiin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i