Lastenhuone - Redo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Lastenhuone - Redo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Katso erilaiset lastenhuoneen lamput, valaisimet ja yövalot


Millainen on unelmiesi lastenhuoneen sisustus? Varmasti sellainen, jossa on huomioitu lapsesi tarpeet ja mieltymykset. Lastenhuoneen valaistus luo tunnelmaa, valaisee leikit ja läksynteon. Monesti lastenhuone ja sen valaistus vaikuttaa myös mielialaan. 


Kaikki valikoimamme lastenhuoneen valaisimet ja lamput on suunniteltu nimenomaan lapsille turvallisuus huomioiden. Niissä on käytetty mielikuvitusta ja värejä, jotka ilostuttavat ja luovat tunnelmaa. Anna lapsesi leikkiä ja nauttia lapsuudesta. Suunnittele lastenhuoneen sisustus vaikka yhdessä lapsesi kanssa ja anna mielikuvituksen lentää. Toteuta unelmien lastenhuonesisustus!


Kattolamppu lastenhuoneeseen


Kattolamppu on huoneen katseenvangitsija. Laajasta valikoimastamme löytyy kattokruunu lastenhuoneeseen, lastenhuonevalaisin tai vaikka kattovalaisin lastenhuoneeseen Disney-teemalla. Lapset rakastavat Disneyn hahmoja, jotka ovat nyt löytäneet tiensä lastenhuoneen lamppuihin. Meiltä löydät varmasti riemukkaan lastenhuonevalaisin, joka tuo hymyn lapsellesi huulille. 


Lastenhuonelamppu ei tarvitse olla mikään tavallinen pöytälamppu, vaan se voi olla värikäs hahmo, sympaattinen eläinlamppu tai pupulamppu lastenhuone. Yövalo lastenhuoneeseen tuo turvallisuudentunnetta lapselle, eivätkä enää pimeyden mörötkään tunnu niin pelottavilta. Olipa kyseessä koululaisen huoneen sisustus, vauvan huoneen sisustus, tytön tai pojan huoneen sisustus, tietyt perusasiat kuuluvat sisustukseen. Ottamalla huomioon lastenhuoneen valaistus, värit ja tekstiilit, luot pelkästään jo niiden avulla taianomaisen lastenhuoneen rakkaalle lapsellesi.


Lastenhuoneen valaistus


Valikoimassamme löytyy lastenhuoneen kattovalaisimet, kuten upeat lastenhuoneen kattokruunut perheen pienimpien iloksi. Löydät meiltä tietenkin lastenhuoneen seinävalaisimet, lamput ja kohdevalot. Monen perheen valinta on kattovalaisin lastenhuoneeseen, joka tuo tasaisen ja miellyttävän yleisvalaistuksen tilaan. Sen lisäksi tarvitaan myös työskentelyvaloa, jonka valossa voi lukea ja tehdä läksyt. Unohtamatta yöpöydän lamppua, joka luo tunnelmaa huoneeseen. 


Tervetuloa tutustumaan suloisiin lastenhuoneen valaistusmahdollisuuksiin!


Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i